Slayt


Fatih Murat Arsal Kara Gönül Çelen ZORAKİ KOCA ŞAHANE GELİN & FATİH MURAT ARSAL Harlequin Kasım Ayı Kitapları Karanlığın Efendileri Fatih Murat Arsal BENİ BIRAKMA

17 Ağustos 2013 Cumartesi

Kara Gönül Çelen (Royal House Of Shadows, #1)


Karanlığın Efendileri ; serisi ile gönlüme taht kuran yazarı Harlequin de görmek büyük süpriz oldu ve büyük heyecan yarattı bende. Zaten En Karanlık Gece kitabından sonra bu kitapda harikalar yaratacağına şüphem yoktu ve sabırsızlıkla çıkmasını beklemeye başladım veee yanılmamışım :)... Harika hikayeyi soluksuz okudum .

Aksiyon, Adrenalin ve Tutkunun dibine vurmuş yazar ve sahiplik duygusunu, aşkı, fedakarlığı çok güzel işlemiş ♥ Yeryüzünün en güçlü  ve vahşi Vampiri aynı zamanda tutkulu ve mükemmel bir aşık :)  Ona siz de aşık olacaksınız.

Serinin devam kitaplarını da sabırsızlıkla bekliyorum eminim hepsi birbirinden harika olacak fakat yine de keşkeeee bütün kitapları Gena Showalter yazsaydı daha mutlu olurdum :)


Kitap Adı: Kara Gönül Çelen (Royal House of Shadows #1)

Yazar: Gena Showalter
Orijinal Adı: Lord of the Vampires
Çeviri: Alperen Çelik
Yayınevi: Harlequin
 Sayfa Sayısı:  224
Basım: 2013

Konusu: Bir zamanlar barış içindeki Elden Krallığı, Kan Büyücüsü tarafından saldırıya uğrar. Kral ve Kraliçe hunharca öldürülürler. Tahtın varisi olan vampir Nicolai, çocukların en büyüğüdür ve kaderin bir cilvesi olarak kendini köle pazarında bulur. Delfina'nın kötü kalpli prensesi,
Kara Gönülçelen olarak anılan Nicolai'ı satın alır ve onun hafızasını siler. Ancak Nicolai'ın içindeki intikam ateşi bir türlü dinmek bilmez. Jane Parker, rüyalarında gördüğü şu vampirin etkisinden bir türlü kurtulmayı başaramaz. Vampir, onu kendi dünyasına davet edip duruyordur.
Jane bir gün gözlerini hiç bilmediği bir gerçeklikte açar.



           Royal House of Shadows






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan parmaklarınız Dert Görmesin :)