Slayt


Fatih Murat Arsal Kara Gönül Çelen ZORAKİ KOCA ŞAHANE GELİN & FATİH MURAT ARSAL Harlequin Kasım Ayı Kitapları Karanlığın Efendileri Fatih Murat Arsal BENİ BIRAKMA

23 Ağustos 2013 Cuma

İyiki Varsın Harlequin




Dünyadaki romantizm hayranlarına hitap eden ve okur hedef kitlesini kadın ağırlıklı olarak belirleyen yayıncılık politikasıyla dünyanın en büyük seri roman markası haline gelen HARLEQUIN 1949 yılında yayın hayatına başlamıştır.

Popüler kültüre katkılarından dolayı uluslararası arenada takdir edilen HARLEQUIN kitapları¸ 61 yıl boyunca¸ içinde 800’ü aşkın BEST SELLER olan yaklaşık 35.000 roman yayınlamıştır.



Tarihçemiz;

     HARLEQUIN 1949 yılında yayın hayatına başlamıştır. 61 yıl boyunca¸ içinde 800'ü aşkın BEST SELLER olan yaklaşık 35.000 roman yayınlamıştır. 

6 kıtada, 114 ülkede, 28 farklı dilde ve ayda ortalama 110 farklı kitap olarak yayınlanmaktadır. Farklı ülkelerden yaklaşık 1.100 yazar tarafından yazılmaktadır. 61 yıl boyunca dünyadaki bütün kadınların kalplerine sayfaları ile ulaşarak hayal güçlerine hitap etmiştir. Bundan dolayı HARLEQUIN romantizm ile eşdeğer tutulmaktadır. Ayda ortalama 11.000.000 kitap satışı ile dünyanın en büyük ve en başarılı global markalarından biridir. Sahip olduğu bu bu satış rakamları ve 50 milyondan fazla okuyucusu dünyanın en çok okunan yayınıdır. Ülkemizde HARLEQUIN eserleri, 6 farklı seride, tekli ve ikili olarak 12 Roman içeren, 7 kitap olarak, HER AY yayınlanmaktadır.


"Dünya genelinde 1100 yazarımız var. Her ay 28 dile çevrilip 114 ülkeye dağıtılan 110 yeni roman basıyoruz. Her saniyede 4 kitabımız satılıyor"  ...Harlequin Doğu Avrupa ve Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Adam Kapusta .





Romanlarımız;







MYSTERY


Gizem ve tehlike! Yaşamla ölüm arasındaki ince çizgide hayat kurtaran ve aşkla pençeleşen kahramanların hikayeleri.








                                   

                                                           Stars of Romance
Yıldız yazarlara ait aşk, tutku ve ihtiras dolu 
"bestseller" hikâyeler.














Romance
Hayatın içinden farklı karakterlerle, dünyanın en güzel yerlerinde sınırsız romantik aşklar.












Historical
Tarihin derinliklerinde tutkulu şövalyelerin, asil lordların 
ve leydilerin büyük aşk hikâyeleri.














Desire
Seksi milyonerler, özgürlüğüne düşkün kadınlar, 
kışkırtıcı ve duygu yüklü aşklar.













Classics
Zenginlikle gelen şöhret ve parıltılı hayatların 
derin romantizm dolu aşkları.

















High Life 1-2
Masallardaki gibi lüks ve parıltılı hayatların tutku dolu aşkları.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan parmaklarınız Dert Görmesin :)