Slayt


Fatih Murat Arsal Kara Gönül Çelen ZORAKİ KOCA ŞAHANE GELİN & FATİH MURAT ARSAL Harlequin Kasım Ayı Kitapları Karanlığın Efendileri Fatih Murat Arsal BENİ BIRAKMA

30 Ağustos 2013 Cuma

Ruhun Ateşi - Rita Hunter ( Ateş Serisi-2 )




Merhaba :)  Ateş serisinin ikinci kitabı Ruhun Ateşi yorumumla karşınızdayım .
Haa diyeceksiniz ki " Aşkın ateşini okudun, yorumladınmı ki ?" idare edin lütfen bildğiniz üzere blogum henüz çok çok yeni vakit ayırabildikce okuduğum kitapların yorumlarını ve küçük alıntılar paylaşıcam sizinle .
Hem çalışıp hem kitap okumaya vakit ayırmak hem yazmak gerçekden zor iş ve bunu fazlasıyla verimli bir şekilde yapanlar var HELAL olsun diyorum o arkadaşlara MAŞALLAH diyor ve fazla laf kalabalığı yapmadan yorumuma geçiyorum .

Hiç şüphesiz beklediğim gibi muhteşem bir kitaptı Çalıştığım için sadece akşamları okuyarak 3 gün gibi bir zamanda bitirdim yoksa 1 günde yalayıp yutardım :).... İlk Kitap Aşkın Ateşi'n de tanıdığımız soğuk ve kayıtsız adam Brendan kendine yakışır şekilde kendi hikayesinde de aynı soğukluğunu ve gıcıklığını devam ettirip beni küplere bindirdi itiraf ediyorum Fakat bu adam sevgisini kendi anlayamadı ki birde göstermeyi becersin :)) Sevgili Sophie ♥  sana hayran kaldım. Katıksız bir çirkef olan kuzeni Liliana dan intikam almayı planlarken yanlış ağaca tosladın ve kendini Buz gibi soğuk Brendan'na aşık ve onunla evli buldun ama dertlerin bittimi ? Hayır zavallım :)... Bu kitap da İsabel ve kızı Kate yi de sıksık görmek acaip eğlenceliydi bu anne kıza bayılıyorum :)) ve Maddy  Hele sen beni şoke ettin :D sen neymişsin be canım... Kesinlikle okunması gereken bir seri .

Birazcık Spoiler içerebilir  ama birazcık :)

Kitabın son kısımlarını ağzım kulaklarıma yapışmış bir şekilde okurken birden kendimi küçük bir gerilim romanının içinde buldum yemin ederim tüylerim diken diken oldu...Şu Kamelya kokulu kadını merak etmeye başladım yani o derece.... İşte bunu beklemiyordum ! acaba gerçek bir gerilim romanı okuduğumda bukadar gerilirmiyim merak ediyorum :))...


Sophie Langford çileden çıktığında birilerinin hayatı kökten değişecekti… 

Sevgi dolu bir ailede büyüyen Sophie’nin huzur, zenginlik ve bolca sıradanlıkla geçen hayatındaki tek renk, seneler önce bir kazada ailesini kaybeden kuzeni Liliana’ydı. 
Ailesine katıldığı ilk günden itibaren anne ve babasının sevgisi de dahil, ona ait her şey üzerinde sinsice hak iddia eden kuzenini kabullendiğini sanıyordu Sophie. Hatta Liliana baş döndüren güzelliğiyle ilk aşkını elinden aldığında bile bu kabulleniş elini kolunu bağlamıştı çünkü o, babasına Liliana’ya asla kızmayacağına ve onu seveceğine dair söz vermişti. 
Ne var ki sabrının da sınırları vardı ve bir gün o sınırlar küçük bir olayla ortadan kalktığında Sophie’nin aklındaki tek şey, kuzeninin meydan okuyuşuydu. 
“Âşık olacağım o erkeği bulduğumda sen de onu baştan çıkarmayı dene… Tabi eğer becerebilirsen…” demişti kuzeni. Eh madem istediği buydu…

Leighton Kontu Brendan Blackmore… Kibirli, buz gibi ve ulaşılmaz bir soylu. İnsanda merak, heyecan ve nefret uyandıran onca meziyete sahip bu adamın ilgisini çekmek göründüğünden çok daha zordu. Üstelik o ve Liliana birbirlerinden fazlasıyla hoşlanıyorlardı. Ancak Sophie kararlılığının önüne hiçbir kuvvetin çıkmasına izin veremezdi çünkü Liliana başına gelecekleri çoktan hak etmişti. Üstelik Brendan Blackmore’u her gördüğünde hissettiği kalp çarpıntısı ve umutsuz arzu başka hiçbir teşvike yer bırakmayacak kadar güçlü ama bir o kadar da ürkütücüydü. 
Sophie’ye göre Brendan’a dokunmak buzla yanmaktı ve Sophie ciddi anlamda yanmak istiyordu.

 İkisini bir araya getiren skandal, onları artık geri dönüşü olmayan yola soktuğunda Sophie ya pes edecek, ya da imkânsız gibi görünse de mutluluk için sonuna kadar direnecekti...



" Anne bunun poposundan bir şey çıktı."
Isabel yüzünü buruşturup kızının gösterdiği şeye bakarken acı çekiyormuş gibi, "Kate sana daha kaç kez böcekleri patlatmamanı söylemem gerekiyor. Onlarında yaşamaya ve güzel kızlara aşık olmaya hakkı olduğunu söylediğimde beni anladığını sanıyordum," dedi.
"Ama anne o kendi patladı."
"Böcekler kendi kendine patlamazlar. Yalancılar hakkında babanla ne düşündüğümüzü biliyorsun. Ayrıca elini sakın böceklere sürme ve yerde bulduğun hiçbirşeyi ağzına sokma."
"Ama Mimi onları yiyor," dedi Kate hemen eteğinin dibinde duran çirkin kaplubağanın başını parmağıyla iki kez dürterek.
"Tanrı aşkına, Mimi mümkün olsa hepimizi yerdi."







Okuduğum diğer kitapları Tatlı Tuzak ve Aşkın Ateşi ile ilgili yorumlarımda en kısa zamanda gelecek :) vee Yağmurla Gelen hikayesini de unutmamak lazım. Henüz kitap baskısı yapılmamış olan ve basılmasını umduğum bir hikaye, onu da paylaşıcam sizlerle.
Henüz okumayan varsa veya gözüne takıldığı halde okuyup okumamak hakkında kararsız olan varsa bir an önce alsın ve okusun çok şey kaçırıyorsunuz... :)





Rita Hunter Facebook Page : Tıkla :) ve Beğen











29 Ağustos 2013 Perşembe

Kitap Okurken Yağmur Sesi Severmisiniz ?




Kitap okurken müzik dinlemeyi sevdiğimi
daha önce yazdığım konu da anlatmıştım size...
Şimdi daha farklı bir şey den bahsetmek istiyorum ve mutlaka denemenizi istiyorum :)







Şimdi aşağıda verdiğim linklerin hepsini tek tek açın ve dinleyin bakalım nasıl bulacaksınız ? :)


1 :  http://www.rainymood.com/

2 :  http://www.forestmood.com/

3 :  http://www.youtube.com/watch?v=jT0fIfiw7Sg&feature=share&list=PL8OGqbafAQT0ml4scxi9GxFtPMQMRXil6

Dilerseniz 3 numara yerine 4 numarayı dinleye bilirsiniz :)  yada sadece tek birini dinleye bilirsiniz.

4 :  http://www.youtube.com/watch?v=1HrnaVzqRfs&feature=share&list=PL8OGqbafAQT3-JJO7ObPkwppMNX4-ai7w



Hatta konuyu yazdıkdan sonra önizleme yaptığımda Rainymood'un Blogumun müziği ile birlikte gayet uyumlu olduğunu farkettim :).. Keyifle dinleyin ve huzur bulun ♥





G.A. Aiken - Ejderin Arzusu ( Dragon Kin Series #2 )

Okundu Ve Çok Çok Sevildi :) ... Kibri ve aşırı özgüveni ile Dağları devirir Brick Ateş savurmasına gerek yok ... Harika ve sürükleyici ve ilk kitap kadar eğlenceliydi.3 cü kitap için şimdiden gün sayıyorum Ah Gwenveal :) Çok ama çok sert kayaya çarptı... Akıbeti için merak dan kuduruyorum şu an. Ve Mavi Eibhear :) Ne sevilesi ne tatlı bir ejderdi o öyle Onun da ortalığı kasıp kavurduğu günleri görmek istiyorum. Buradan yayınevinede sesleniyorum LÜTFEN bizi çok bekletmeyin :)



Kitap Adı : Ejderin Arzusu ( Ejderha Serisi #2)
Yazar : G. A Aiken
Orjinal Adı : About a Dragon (Dragon Kin, #2)
Yayın Evi : Ephesus
Sayfa : 439
Türü: Fantastik, Aşk


Nolwenn cadısı Talaith için hayat hiçbir zaman kolay olmamıştı.
Bir tanrıça tarafından köleliğe zorlanmış, kocası tarafından hor görülmüştü.
Ve yaşadığı köydeki herkes kendisinden korkuyordu.
Tam hayatının daha kötü gidemeyeceğini düşündüğü sırada,
onu öldürmeye niyetli kızgın bir kalabalık tarafından, yatağından sürüklenerek çıkartılmıştı.
Kimsenin hesaba katmadığı şey ise, gümüş yeleli bir ejderhanın onu kurtarmaya karar vermesiydi.

Kudretli Briec, gözleri Talaith’e değdiği anda kadının onun olacağını biliyordu. Ama Talaith’in sivri dilini hesaba katmamıştı.
Niçin onun da kendisini istediği halde bunu bir türlü kabul etmediğini anlayamıyordu. Kim Briec’i istemezdi ki? O, Kudretli Briec’ti. Dişiler, geceyi kollarında geçirmek için kavga ederlerdi.
Ama ona Lort Kibirli diye hitap etmekte inat eden bu ufak tefek kadın basit dünyasını altüst etmişti. Briec dikkatli hareket etmezse insan dişisi hakkında bilmediği sırlar tüm ırkına felaket getirebilirdi...

“Seksi ve fazlasıyla espirili" - Romantic Times

"Aiken'dan mükemmel bir kitap daha." - RT Book Reviews

"Ateşli mi ateşli bir seri." Library Journal SİTE:www.kitapyur


Alıntılar:

 “Sen, ejderha, dünyadaki en…”
 “Tanımış olduğun en harikulade varlığım.” Bu bir soru cümlesi değildi. Bir beyanattı.
 “Dünyadaki en kibirli o. çocuğu diyecektim.”

***

"Bundan daha iyisini hak ediyorsun.Beni hak ediyorsun.Bu yüzden benimle gel." Genç kadının yüzünde yavaşça belirmekte olan gülümsemenin yerini koca bir sırıtış aldığında Briec zayıf insan dizlerinin onu taşıyamayacağını düşündü.Daha önce hiç bu kadar güzel bir şey görmemişti. "Vay be.Şu aşırı büyük bedeninde epey kibir barındırıyorsun.Söyesene, kafan kapılardan nasıl sığıyor?" 

G.A. Aiken - Ejderin Aşkı ( Dragon Kin Series #1 )

Okuduğum ilk Ejderha temalı kitapdı :) 
İnsana dönüşebilen inanılmaz etkileyici ejderhalar gerçekten heyecan vericiydi :)hiç beklemediğim kadar eğlendim ve sevdim kitabı. Beni tek şaşırtan ise 1 kitapda 2 hikaye olmasıydı keşke 2 ayrı kitap olarak ve sayfa saysı biraz daha fazla olarak basılsaydı ama yinede yazarın kalemi bu eksikliği hissettirmedi.
Devam kitaplarını merakla bekliyorum♥

Konusu ve anlatımı oldukca akıcı karakterlere ise bayıldım :) Tam bir amazon kadını olan Kanlı Annwyl ile Acımasız Ejderha Feargus'un yolları çok kritik bir noktada birleşir. Hayat ile ölüm arasında bu çizgi onları çok farklı bir beraberliğe iter, Mizah, Tutku, Romantizm ve biraz Şiddet :)... Çok eğleneceksiniz.




Kitap Adı : Ejderin Aşkı (Ejderha Serisi-1 )
Orjinal Adı : Dragon Actually ( Dragon Kin #1 )
Yazar : G.A. Aiken
Yayın Evi : Ephesus
Sayfa : 391
Türü: Fantastik, Aşk



İnsana dönüşebilen ejderhaların tutkulu aşk oyunlarıyla alev alacaksınız.
Kalbi bir ejderhaya, şehvetiyse kibirli bir şövalyeye aitti.
Bir gün bunların bir araya gelebileceğini kim hayal edebilirdi ki?
Despot ağabeyini öldürmenin peşindeki Kanlı Annwyl, kaderin onu sürüklediği olayların ortasında aşkı ve tutkuyu keşfediyor.
Kanlı Annwyl gibi bir lakaba sahip olmak, kadın bir savaşçı için de olsa, hiç kolay değildir. Erkekler ya korkuyla titrer ya da saygıyla selam verir. 
Ama arada sırada bir erkekle, Yok edici Feraghus’la konuşabildiği gibi konuşabilmeyi arzulamaktadır.

Fakat ne yazık ki Fearghus bir ejderhadır. Büyük, pullu ve ölümcül.
Fearghus’un onu savaş için eğitmek üzere ayarladığı sert, küstah şövalyeye karşı uyanan duygularından çok farklı bir şekilde, Annwyl onunla kendini güvende hisseder. Günlerini onu vahşi, kuvvetli bir arzuyla dolduran adamla dövüşerek, gecelerini ise bir köyü sadece nefesiyle yıkabilecek sihirli bir varlıkla geçirerek harcayan Annwyl, hayatın daha da garipleşemeyeceğinden emindir.Ama yanılıyordur...



28 Ağustos 2013 Çarşamba

Fısıltı ( Hush Hush Serisi -1 )



Kitap okumaya başlamamın dönüm noktası :)... Okuduğum ilk Fantastik roman ve seridir kendisi.
D&R da arkadaşım için Tarot kartları ararken, cildi dikkatimi çektiği için arka kapağını okudum ve bir merak aldı gitti beni :) Düşmüş Melekler! Gelde merak etme. Eve döner dönmez ilk işim araştırmak ve yorumlara bakmak oldu, 1 ci kitabı sipariş ettim gelir gelmez de okumaya başladım ve işte o an herşey değişti ♥ 
Kitabı elimden bırakamadım ve biter bitmez Çığlık ve Sesizlik kitaplarını beraber sipariş ettim. 
Kesinlikle okunması gereken bir seri. Şiddetle tavsiye ediyorum.



“Bütün sınıf arkadaşlarımın isimlerini biliyordum… biri hariç. Yeni öğrenci… Arkamdaki sırada, serinkanlı siyah gözleri karşıya sabitlenmiş bir hâlde kaykılmış oturuyordu…

Siyah gözleri beni âdeta delip geçiyordu. Dudaklarının kenarları yukarı doğru kıvrıldı. Kalbim bir an tekler gibi oldu ve o bir anlık duraksamada, kasvetli bir karanlık duygusunun bir gölge gibi üzerime örtüldüğünü hissettim. Bu duygunun kaybolması sadece bir an sürdü, ama ben hâlâ ona bakıyordum. Gülümsemesi dostça değildi, bela kelimesini heceleyen bir gülümsemeydi. Ve vaat doluydu.”
* * *
Nora Grey babasının kaybından sonra insanlara güven sorunu duymaya başlayan, arkadaşı Vee’nin aksine erkeklerle ilgilenmeyip iyi bir üniversite hedefi olan bir kızdır. 
Bir gün biyoloji öğretmenleri herkesin partner değiştirmesi gerektiğini düşünür ve Nora’yı okula yeni transfer olmuş olan ve hiç kimseyle doğru dürüst konuşmayan Patch’le partner yapar.
 Patch, Nora’nın şimdiye kadar gördüğü en garip insandır ve bu onu korkutuyordur.
Zamanla ortaya çıkan ilginç ve tehlikeli gerçekler ile Nora kendini inanılmaz olayların ortasına çekilirken bulur ve tabi Patch'ede . 


Ah Patch :) Bu  asi ve kuralsız düşmüş meleğe kapılmamak elde değil...


Patch: Sana geçen yıl okula gitmediğimi söylüyorum.
Nora: Okul kaçağı mıydın?
Patch: Bir sır ister misin? Ben daha önce hiç okula gitmemiştim. Bir sır daha. Sandığım kadar sıkıcı değilmiş. Yalan söylediğimi sanıyorsun.
Nora: Daha önce okula gitmedin? Hiç? Bu doğruysa -ve haklısın, doğru olduğuna inanmıyorum- seni bu sene gelmeye ikna eden ne oldu ?
Patch: Sen.
Nora: Bu gerçek bir cevap değil.
Patch: Gözlerin, Nora. O soğuk, soluk gri gözlerin şaşırtıcı derecede dayanılmaz. Ve o öldürücü dolgun dudaklar...











27 Ağustos 2013 Salı

Anlaşma - Fatih Murat Arsal

Yerli Aşk romanlarına asla sıcak bakmazken tesadüfen rastladığım ve birden bir fırtınaya kapılıp kendimi Yazarın bütün kitaplarını indirmiş ve yalamış yutmuş bir vaziyette bulduğum İlk Göz Ağrım
ANLAŞMA


Merveyi çok seveceksiniz :) masumiyeti, temiz kalpliliği ile sizi kendine çekicek
Ve Yavuz! Ah sesseri züppe :) Ava giderken avlanan yakışıklı karizmatik adam.
Okurken sizi hem eğlendiren hem romantizmin ve yavaş yavaş bacayı saran aşk alevlerinin arasında bulacaksınız kendinizi :) ♥


Özet:
Fırtınalı bir günde, çalıştığı kafede, fırtınadan daha dehşetli bir teklif aldı Merve... Annesinin boğucu baskılarından artık bunalan bir müşteri eline telefonu tutuşturmuştu.

“Telefonda şimdi annem var! Onunla konuşmanı istiyorum. Ne sorarsa ‘Evet’ de… Tamam mı? Nazik ol! Söz veriyorum, iyiliğinin karşılığını alacaksın!” dedi genç adam sakince.

Genç kız, bu asık suratlı adamdan telefonu alıp da annesinin...

"Oğlumun dediği doğru mu? Onu sormak istemiştim…?” dediğini duyduğunda ne dediğini önce anlamadı.

Ama onun her soruya ‘Evet’ demesini istediğini kesinlikle hatırladı.

“Evet, doğru…!” dedi sakince. Sorun değildi. Evet demek o kadar da zor olmazdı. Karşı tarafta gerçek bir sessizlik olmuştu. Bunun üzerine tam telefonu adama geri verecekti ki, telefondaki kadın yine konuştu.

“Yani… gerçekten evleneceksiniz… Öyle mi?”

***********************************************
Hiç bir erkek ona dayanamazdı! Hele aynı evde, aynı yataktaysa...
Hiç bir kadın ona dayanamazdı... Hele sürprizlerle dolu karısından artık delice hoşlanmaya başlamışsa...






Yazarın Diğer Kitapları İle ilgili Bilgiye Buradan Ulaşabilirsiniz.

Yazarın Facebook Fan Sayfası'nı Buradan takip edebilir yeni kitabıyla ilgili bilgilerden haberdar olabilirsiniz.

Yazarın henüz Kitap baskısı yapılmamış olan hikayelerinin bazılarını 
E-Kitap olarak Bu Link'den indirebilirsiniz.






Müzik Ruhun Gıdası Diyoruz ve Başlıyoruz :)


Müziğin hayatımızdaki yeri anlatmakla bitmez sayfalara da sığmaz :) Fakat kitapla harmanlamak apayrı bir güzellik katıyor insanın ruhuna bence.

Kimi sessiz sakin ortamda sever Kitap okumayı kimi için hiç fark etmez sevdiğim kitap olsun her yerde okurum der :).
İlk zamanlar bende sessiz ortam tercih ederdim kitap okumak için fakat sonra Klasik müzik eşliğinde okumaya başladım kitaplarımı :) Özellikle akıcı romantik aşk kitaplarımı. Daha sonra okuduğum kitapların türlerine göre müzik seçmeye başladım hatta aslında uzun zamandır dinlediğim fakat sadece kulak aşinalığım olan bende fazla yeri olamayan parçalar yeri geldi kitap da ki sahnelerle öyle özdeşleşti öyle farklı anlamlar kazan dı ki zihnimde hiç alakasız bir yerde o parçayı duyduğumda direkt özdeşleştiği hikaye ve sahne gözümde canlanır hale geliyor. Bu şekilde belirli tarz kitaplarla ve hikayelerle özdeşleşmiş bir çok parçam var :).
Kesinlikle Herkese Tavsiye Ederim

Mesela Historical Romans okuyorsam kesinlikle Klasik müzik dinlerim

Favorilerim : 





Mitoloji içerikli olan P.C Cats - Tanrıça Serisi'ni okurken aşağıdaki parçayı başa sarıp sarıp dinledim :)


Ve daha bir çoğu. 

***


Müzik Kitaplarla birleşince çok daha renkli ve canlı bir dünya çıkıyor ortaya herkese tavsiye ederim :)




Beni Youtube de Takip Edebilir Listelerimi İnceleyebilirsiniz. 








                      

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Harlequin Eylül 2013

Gelelim Harlequin'in eylül ayı kitaplarına :) Yine birbirinden harika ve merak uyandırıcı enerji dopingi hikayelere göz atalım.












ÖZGÜRLÜĞE HASRET – MICHELLE WILLINGHAM

Bram MacKinloch, esaret altında yedi uzun yıl geçirmiş, türlü işkencelere maruz kalmıştır. Onu tutsaklığı boyunca hayatta tutan, ona güç veren iki şey vardır: Duyduğu intikam ateşi ve genç bir delikanlıyken, düğün gecelerinde ardında bıraktığı güzel karısının yüzü…
Nairna onu gördüğünde gözlerine inanamaz. Bram'ın yaraları çektiği acıların en büyük işaretidir. Ancak kocasının yüzündeki acı, onun içinde çok daha büyük bir yara taşıdığının kanıtıdır. Nairna onu geri kazanmak için sevginin gücünü kullanması gerektiğini bilmektedir.
 















SAVAŞÇI RUH – JILL MONROE

Prenses Breena, çocukluğunu geçirdiği yer olan Elden'deki şatodan kaçmak zorunda kaldığı gece onu ilk kez rüyasında görmüştü. O, yıkılmayan bir dağ gibi, nefes kesen, hem tehlikeli hem de vahşi bir savaşçıydı. Elden'den çok uzaklarda, ormanın orta yerinde Breena, onunla karşılaştığında her ikisi de rüyayı hatırlıyorlardı. Osborn bu rüyalarındaki altın saçlı güzel prensesi vahşi zevkleri için uyandırmak istiyordu. Breena ise, onun hem sevgisini istiyordu hem de insanlık dışı savaşçı güçlerine ve becerilerine ihtiyacı vardı. Osborn bir seçim yapmak zorundaydı. Hayatını ortaya koymazsa ne prensesi kurtarabilir ne de Elden Krallığı'nı karanlıktan aydınlığa kavuşturabilirdi…










AŞK SENFONİSİ – NORA ROBERTS

Spence Kimball, artık üretemeyen ünlü bir besteci, piyanist ve yakışıklı, bekâr bir babadır. Natasha Stanislaski ise, artık dans edemeyen ve bir oyuncak dükkânının sahibi olan, sıra dışı güzelliğe sahip, eski bir balerindir. Spence, Natasha’nın hırçın tavırlarının, gizlediği derin acılardan kaynaklandığını hissederek, küçük kızı Freddie’yle güç birliği yapar. Bu harika kadının korkularını yenmek ve ona yeniden sevebileceğini göstermek için, elinden geleni yapmaya kararlıdır. Acaba müziğin sihri, benzer acılar yaşamış bu iki insanın, gerçek aşkın namelerini duymalarını, sağlayabilecek mi?

MELEK YÜZLÜ – CHALTELLE SHAW

İngiliz zarafetine sahip, ünlü keman virtüözü Ella, yakışıklı ve çapkın Rus milyarderi Vadim Aleksandrov’un ilkel arzularından öylesine etkilenmiştir ki, kendini Vadim’in Akdeniz kıyılarındaki villasında, onun gösterişli hayatını paylaşırken buluverir. Aralarındaki çekimin gücüyle, birbirleriyle olan paylaşımları giderek artsa da Vadim’in gizemli geçmişi ve kalbinin kapılarını aralamayışı, Ella’yı endişelendirmektedir. Vadim bir bebekleri olacağını öğrendiğinde, sevmeyi de öğrenebilecek midir?.






TUTKUYA ÂŞIK – MAUREEN CHILD

Tutkuya Âşık Olmak Hiç Hesapta Yoktu
Tamamen iyi niyetlerle başlayan bir oyun…
Tek amacı, hasta ve yaşlı bir kadının iyileşmesine yardımcı olmak. Oyuncuların tek yapmaları gereken, birbirlerine sevgiliymiş gibi davranmak. Ve herkesi aralarında bir aşk olduğuna inandırmak. 
Çok basit gibi görünüyordu. Ta ki birbirlerine tutkuyla bağlanana kadar… Aşklarını itiraf edemeyince işler iyice çıkmaza girecekti şüphesiz.


EKSİLMEYEN ARZULAR – CAT SCHIELD

Konu Rachel Lansing’e geldiğinde, Max Case her zaman bir bahane buluyordu. Onu asistanı olarak elinde tutarken, beş sene önceki kaçamağın hesabını da sormak istiyordu.
Rachel şantajın kokusunu alıyordu ama eski kocası, ondan fazla para koparmanın peşine düşünce Max'i dinlemek zorunda kalıyordu. Çok yakında tutkuları onları saracaktı. Peki ya bu kez sırlar ortadan kalkabilecek miydi?






SANDRA MARTON – SENİNLE BİR ÖMÜR
Aman tanrım, diye düşünüyordu Jennie. A-man-tan-rım!
Travis bir kolunu beline dolamıştı. Yüzleri aynı hizada birbirlerine bakıyorlardı. Travis önce onu yavaşça öptü. Sonra dudaklarını boynuna kaydırdı. Jennie’nin gözleri kapandı, dünya ayaklarının altından çekildi. Travis ondan evine gelmesini istediğinde verebileceği tek cevabı verdi Jennie. Elinde değildi. Sadece "Evet." diyebildi.

MIRANDA LEE – KORKUSUZCA SEV

Ryan Armstrong birçok kadın için karşı konulmaz biçimde yakışıklı ve zengin bir erkekti. Öte yandan, özgürlüğüne de sıkı sıkıya bağlıydı! Laura’nın ise kendini beğenmiş erkeklere, özellikle de giydiği elbiselerinin altındaki dişiyi gören adamlara tahammülü yoktu. Ne var ki Ryan’ın yardımına ihtiyaç duymaktaydı! Ryan vakit kaybetmeden harekete geçecek, Laura ise ona karşı koymak istediğinden bile emin olamayacaktı…







ZITLARIN ÇEKİMİ – CAITLIN CREWS

Ivan Korovin, son derece fakir bir çocukluktan bugünkü milyarder ve hayırsever hâline güçlü iradesiyle gelmişti. Şimdi ciddi bir sorunu vardı: “Mağara Adamı” adlı kitabıyla onun ününe gölge düşüren ve sözünü sakınmayan Profesör Miranda Sweet. Çözüm neydi? Meraklı halka istediğini vermek mi, düşmanlarına aslında sevgili olduklarını göstermek mi?


AŞK KIVILCIMI – AMY ANDREWS

Ünlü yazar Stella Mills, ilham perisini kaybetmişti. Oysa okuyanları baştan çıkaran ilk romanıyla en çok satanlar listesinde ilk sıraya yerleşmişti. Şimdi herkes ikinci bir sürprizi sabırsızlıkla bekliyordu. Yeni kitabının kahramanı, o tehlikeli bakışların sahibi, çocukluk arkadaşı Rick Granville’ydi. Onun teknesinde macera dolu birkaç hafta geçirmek ilham perisini tekrar harekete geçirebilecek tek şey gibi görünüyordu.








CENNETİ BULMAK – LYNNE GRAHAM

Milyarder iş adamı Alex, ofisinde çalışan Rosie Gray’i yakından tanıyabilmek için mesaiye kalmıştı. Vaftiz babasına söz vermişti; uzun zamandır kayıp olan torununun, mirasına layık olup olmadığını öğrenecekti. Rosie’nin, bu gizemli ve çekici iş adamının ilgisinden başı dönmüş durumdaydı. Ne yazık ki onu bir sürpriz bekliyordu.

AŞK SARHOŞU - MICHELLE REID

Cennetle cehennem arasında bir yer...
Dört yıl önce, Guy Frabosa, Marnie’yi öylesine incitmişti ki genç kadın, duyduğu acı ve öfkeyle Guy’dan boşanmış ve onu bir daha görmeyeceğine yemin etmişti. Şimdi ise şartlar değişmişti. Marnie’nin, eski kocasının yardımına ihtiyacı vardı ve onun kurallarına uymaktan başka çaresi kalmamıştı. Guy, onun hem ruhunu hem de bedenini istiyordu.


YAŞAMAK GÜZEL – MELISSA McCLONE

Cullen’ın Oregon’da kendine kurduğu hayat, Sarah olmadan da yaşayabileceğinin bir kanıtı mıdır? Sarah’yı yirmi dört saat bakımı altına aldıktan sonra Dr. Cullen’ın bu sefer hislerinden kaçabilme imkânı yoktur. Eski hatıraların külleri yeniden alevlenirken, aklında tek bir şey vardır: Karısını, ait olduğu yere, evine ve yüreğine geri getirme vakti gelmiştir.



KALBİME GÜVEN – MARGARET WAY

Carol Chancellor aralarındaki düşmanlık nedeniyle akrabalarından uzun süre ayrı yaşamıştır. Chancellor’ın en büyük mirasçısı ortaya çıkınca aile çalkalanır. Büyükbabası ölmeden önce Sidney’in en önemli avukatlarından Damon Hunter’ı, torununun haklarını korumak için görevlendirmiştir.
Carol çok geçmeden sadece hayatının değil kalbinin de tehlikede olduğunu fark eder..




***










Hala Harlequin lerle tanışmayanlar varsa acele etsin :) Çok şey kaçırıyorsunuz.










23 Ağustos 2013 Cuma

İyiki Varsın Harlequin




Dünyadaki romantizm hayranlarına hitap eden ve okur hedef kitlesini kadın ağırlıklı olarak belirleyen yayıncılık politikasıyla dünyanın en büyük seri roman markası haline gelen HARLEQUIN 1949 yılında yayın hayatına başlamıştır.

Popüler kültüre katkılarından dolayı uluslararası arenada takdir edilen HARLEQUIN kitapları¸ 61 yıl boyunca¸ içinde 800’ü aşkın BEST SELLER olan yaklaşık 35.000 roman yayınlamıştır.



Tarihçemiz;

     HARLEQUIN 1949 yılında yayın hayatına başlamıştır. 61 yıl boyunca¸ içinde 800'ü aşkın BEST SELLER olan yaklaşık 35.000 roman yayınlamıştır. 

6 kıtada, 114 ülkede, 28 farklı dilde ve ayda ortalama 110 farklı kitap olarak yayınlanmaktadır. Farklı ülkelerden yaklaşık 1.100 yazar tarafından yazılmaktadır. 61 yıl boyunca dünyadaki bütün kadınların kalplerine sayfaları ile ulaşarak hayal güçlerine hitap etmiştir. Bundan dolayı HARLEQUIN romantizm ile eşdeğer tutulmaktadır. Ayda ortalama 11.000.000 kitap satışı ile dünyanın en büyük ve en başarılı global markalarından biridir. Sahip olduğu bu bu satış rakamları ve 50 milyondan fazla okuyucusu dünyanın en çok okunan yayınıdır. Ülkemizde HARLEQUIN eserleri, 6 farklı seride, tekli ve ikili olarak 12 Roman içeren, 7 kitap olarak, HER AY yayınlanmaktadır.


"Dünya genelinde 1100 yazarımız var. Her ay 28 dile çevrilip 114 ülkeye dağıtılan 110 yeni roman basıyoruz. Her saniyede 4 kitabımız satılıyor"  ...Harlequin Doğu Avrupa ve Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Adam Kapusta .





Romanlarımız;







MYSTERY


Gizem ve tehlike! Yaşamla ölüm arasındaki ince çizgide hayat kurtaran ve aşkla pençeleşen kahramanların hikayeleri.








                                   

                                                           Stars of Romance
Yıldız yazarlara ait aşk, tutku ve ihtiras dolu 
"bestseller" hikâyeler.














Romance
Hayatın içinden farklı karakterlerle, dünyanın en güzel yerlerinde sınırsız romantik aşklar.












Historical
Tarihin derinliklerinde tutkulu şövalyelerin, asil lordların 
ve leydilerin büyük aşk hikâyeleri.














Desire
Seksi milyonerler, özgürlüğüne düşkün kadınlar, 
kışkırtıcı ve duygu yüklü aşklar.













Classics
Zenginlikle gelen şöhret ve parıltılı hayatların 
derin romantizm dolu aşkları.

















High Life 1-2
Masallardaki gibi lüks ve parıltılı hayatların tutku dolu aşkları.